About Nazy

DeLaMar Theater
DeLaMar Theater

Ik ben Nazy, I am a Dreamer. Mijn hele leven pak ik alles groots aan. Van kinds af aan ben ik een grote dromer met grote dromen voor mezelf en de wereld. Zo lang ik mij kan herinneren wil ik de wereld mooier maken en ik vlieg graag de wereld rond.

 

Ik ben geboren in Iran. Op 5 jarige leeftijd ben ik uit Iran gevlucht en heb ik de oorlog en onveiligheid achter mij gelaten. Mijn redding was groot dromen en kijken naar wat er wel mogelijk was. Op jonge leeftijd kwam ik er al snel achter dat dromen, durven en doen en gaan voor waar je in gelooft de weg voor mij is. En dat wil ik overbrengen.

 

In het DeLaMar Theater, op EvaJinek.nl en bij verschillende bedrijven en organisaties deel ik mijn levensverhaal. En spreek ik vanuit mijn Hart over het leven van je Grote Dromen en wat het kan doen voor jou.

 

Toen ik ouder werd droomde ik over een groot bedrijf waar ik nog meer mensen kon inspireren en motiveren vanuit hun hart te leven, hun grote dromen waar te maken. En te doen wat echt past bij jou. Als van zelf kwamen grote groepen, bedrijven en organisaties op mijn pad. Mij kun je niet gelukkiger maken.

 

Big Business en Big Dreams en thuis komen bij jezelf, go home, werd mijn nieuwe motto voor iedereen die het horen wil.

 

Ook jouw dromen sneller waarmaken en gaan voor jouw mooie bedrijf?

Vraag een Business Dream Call aan.